Košarka

NOVAK ĐOKOVIĆ PODRŽAO CRNO-BELE U MONAKU: Nole poželeo sreću Partizanu, da "overe" Top 8 Evrolige (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Partizan se sprema za važnu utakmicu, a Novak Đoković sreo sa članovima ekipe

Izvor: Instagram/jotaemebdn

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ovih dana je u Monte Karlu, gde povremeno stanuje, a sada se sprema za tamošnji Masters, koji počinje u nedelju. A gostovanje Partizana na važnoj evroligaškoj utakmici protiv Monaka bio je prilika za još jedan susret Noleta i crno-belih, koje je prošlog meseca podržao u utakmici protiv Olimpijakosa u Štark areni.

Fotografiju sa Novakom objavio je Španac Đosep Marija Iskijerdo, jedan od dugogodišnjih pomoćnika trenera Partizana Željka Obradovića. "Drago mi je da sam te sreo, zajedno imamo 22 grend slemova", objavio je on uz fotografiju na Instagramu.

Partizan ovog petka u Monaku od 21 čas igra utakmicu protiv domaćina u kojoj bi mogao da "overi" plasman u Top 8 Evrolige. Biće to derbi najjačeg takmičenja, s obzirom na to da je domaćin pod vođstvom srpskog trenera Saše Obradovića trenutno četvrtoplasirani na tabeli, dok je ekipa Željka Obradovića sedmoplasirana, sa skorom 18-14. U prvom meču, odigranom u Štark areni, crno-beli su deklasirali francuskog predstavnika u Evroligi.

Poznato je da Đoković i Obradović gaje veliko međusobno poštovanje, zajedno su prošle godine sedeli na utakmici reprezentacije Srbije, a "Žoc" je bio i gost na događaju Novakove fondacije.