Košarka

DŽEJMS I OBRADOVIĆ SE POSVAĐALI NASRED MEČA SA PARTIZANOM: Haos na klupi Monaka, Amerikanca smirivali! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Saša Obradović je odlučio da svog najboljeg igrača ostavi na klupi, a to mu se nimalo nije svidelo!

Izvor: Printscreen/EuroleagueTV

Majk Džejms ne prestaje da pravi problemeSaši Obradoviću! Sada se sukobio sa srpskim stručnjakom nasred meča sa Partizanom! Na meču koji je pored terena gledao i Novak Đoković crno-beli su bili bolji rival u prvom poluvremenu, a drugo su krenuli superiorno. Napravili su veliku razliku i na rezultatu 53:38 u 25. minutu Obradović je zvao tajmaut. 

Kada se minut odmora završio odlučio je da ostavi Džejmsa na klupi, što se problematičnom organizatoru igre uopšte nije svidelo. Prišao je Džejms svom terenu i deluje da je nezadovoljan pitao za razlog toga što nije ponovo na terenu. Na kraju svega je jedan od pomoćnih trenera morao da ga smiruje!

Ipak, odluka Saše Obradovića je očigledno bila dobra jer je usledila serija Monaka 11:0. Stigao je tim iz Monte Karla na 53:51, morao je tajmaut da zove Željko Obradović, a posle minuta odmora Aleksa Avramović je uspeo da konačno prekine seriju i pogodi za 55:51. Do kraja četvrtine je ipak Partizan vratio prednost i na odmor se otišlo sa rezultatom 62:54. Pogledajte kako je izgledao sukob Obradovića i Džejmsa na klupi: 

Džejms je do tog trenutka dao samo četiri poena, a u igru se vratio tek na početku poslednje četvrtine kada je odmah preko njega poene postigao Alen Smailagić.