PORUKA

UPRAVO SAM DOBIO TU INFORMACIJU! Željko se oglasio posle velikog uspeha: "Bez njih ne možemo ništa"

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović pričao je sa medijima posle pobede Partizana u Monaku.

Izvor: screenshot/facebook

Partizan je prošao među osam najboljih u Evroligi. U Monaku je ostvario pobedu (88:84) i tako i definitivno "overio" prolaz u narednu fazu. Aleksa Avramović, Zek Ledej i Kevin Panter bili su ključ trijumfa. Po završetku utakmice Željko Obradović pričao je sa novinarima na konferenciji za medije.

Nije krio zadovoljstvo zbog uspeha. "Srećan sam što smo pobedili i prošli među osam najboljih. Čestitam mojim igračima na svemu što su uradili. Bila je teška utakmica protiv tima koji je obezbedio prednost domaćeg terena, čestitam im na sjajnoj sezoni. Želim da se zahvalim navijačima Partizana, oni su naša snaga, pomažu ekipi. Ne samo u Beogradu, imamo veliku podršku gde god da odemo. Važno je što nam pomažu da budemo na tom nivou koji je neophodan", rekao je Obradović.

U poslednjem kolu crno-beli dočekuju Panatinaikos i tada će biti poznat konačan plasman i protivnik u četvrtfinalu. "Upravo sam dobio informaciju da možemo da popravimo poziciju i da ne možemo da budemo osmi. Peti, šesti, sedmi, videćemo. Imamo meč pred našim navijačima, probaćemo da nastavimo da igramo na tom nivou. I još jednom da se zahvalim ovim divnim ljudima na podršci", zaključio je Obradović.