Gorelo!

NAVIJAČI SAČEKALI PARTIZAN, A LESOR NAPRAVIO FEŠTU: Čudesna crno-bela noć u Surčinu - Matijas je osvetlao BAKLJOM!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača Partizana je pobedu nad Monakom obeležio i zapaljenom bakljom čim je tim sleteo u Beograd!

Izvor: Twitter/reflektorsport/printscreen

Partizan je u četvrtfinalu Evrolige - pobeda nad Monakom omogućila je crno-belima plasman u nokaut fazu elitnog klupskog takmičenja u Evropi, a navijači su ovakav rezultat čekali godinama. Mnogo njih bilo je sinoć prisutno u hali, horski su skandirali sinu Novaka Đokovića, a oni koji nisu bili u Monte Karlu sačekali su svoje heroje u Beogradu. Na aerodromu u Surčinu, rano jutros, okupila se grupa navijača koji su želeli da pokažu ljubav igračima.

Iako je Partizan rano sleteo u Beograd, navijači ovo nisu želeli da propuste. Igrače su u zgradi aerodroma dočekali aplauzima, a zatim je prava fešta nastala ispred, gde je bilo i zapaljenih baklji. Pogledajte doček:

Doček košarkaša Partizana iz Monaka
Izvor: Youtube/Reflektor Magazin

Košarkaši srpskog tima zatim su slavili ispred aerodroma, a najraspoloženiji rano jutros bio je Matijas Lesor. Energični centar Partizana imao je snage da proslavlja veliki uspeh svog tima i nekoliko časova nakon što je utakmica završena, a prilikom slavlja zapalio je baklju i tako obeležio ulazak u četvrtfinale Evrolige.

Ostali košarkaši Partizana bili su blizu njega, ali nisu imali slične akcije - prilično mirno posmatrali su saigrača koji je bio glavna zvezda na aerodromu u Surčinu. Pogledajte kako je izgledalo slavlje Francuza:

Navijači Partizana će narednu priliku da pozdrave svoje ljubimce imati 10. aprila kada će u okviru ABA lige dočekati Igokeu. Nema sumnje da će i taj susret proteći u slavljeničkoj atmosferi, a prava fešta se očekuje u poslednjem kolu Evrolige kada u Beogradsku arenu stiže Panatinaikos - crno-beli će tada pred punim tribinama "probiti" granicu od 300.000 navijača na domaćim mečevima u ovoj evroligaškoj sezoni.