NAJAVA

NAMA JE ABA LIGA VAŽNIJA OD EVROLIGE! Partizan protiv Igokee "slavi" TOP8: Da odigramo najbolje moguće!

Autor Milutin Vujičić

Alen Smailagić i Željko Obradović pred meč Partizana i Igokee.

Izvor: MN Press

Partizan će nakon velike pobede nad Monakom i obezbeđenog mesta u četvrtfinalu Evrolige morati da se "prebaci" na ABA ligu gde je u okviru 25. kola očekuje meč protiv Igokee. Susret se igra u ponedeljak od 20 časova u "Štark areni", a lepa vest za sve roditelje je da će besplatno moći da povedu decu do 12 godina na utakmicu. Sve što je potrebno je da njihovi pratioci uz sezonsku ili dnevnu kartu preuzmu "dečju" kartu na blagajni.

"Malo smo odmorniji nakon jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo da odigramo svesni da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovo igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi", kazao je Smailagić za zvanični sajt Partizana.

Crno-beli neće moći da računaju na Matijasa Lesora, dok je dobra vest da se oporavio Balša Koprivica, međutim malo je verovatno da će nastupiti odmah u meču protiv Igokee posle duge pauze: "Treba da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", zaključio je Željko Obradović.

Podsetimo, Partizan je prvoplasiran u ABA ligi sa skorom 21-2, dok ih prati Crvena zvezda uz skor 20-3. Osim protiv Igokee, Partizan igra protiv Zadra i Budućnosti, dok Zvezdu očekuju još mečevi sa Splitom, Mornarom i Cedevita Olimpijom.