Nezgodno

PAO U BEOGRAD DOLAZI OSLABLJEN, POVREDIO IM SE NAJBOLJI ŠUTER: Problem za Grke u zadnji čas, sigurno neće rizikovati!

Autor Nikola Lalović

Panatinaikos je samo nekoliko dana pred meč sa Partizanom u problemu zbog jednog od standardnih igrača.

Izvor: MN Press

Partizan će u poslednjem kolu Evrolige igrati sa Panatinaikosom u "Areni" i tu će se boriti za što bolji plasman pred plejof Evrolige. Crno-beli mogu da budu sedmi, šesti ili peti, a na ovaj meč bi grčki tim mogao da dođe oslabljen! 

Jedan od najboljih šutera u ekipi Marijus Grigonis se na treningu povredio i pod velikim je znakom pitanja za meč u Beogradu. Litvanski košarkaš je povredio članak desne noge i sada je na lekarima "zelenih" da odrede da li je spreman za meč koji se igra u petak.

Grigonis ove sezone prosečno postiže 81, poena uz 1,7 asistencija i 1,5 skokova po meču, a trojke šutira sa 44 odsto uspešnosti. Vrlo je bitan šraf ove ekipe, a s obzirom da je Panatinaikos odavno izgubio sve šanse za plejof Evrolige teško je zamisliti da će Panatinaikos rizikovati da pogorša povredu pred plejof grčkog prvenstva. 

Partizanu se pred ovaj meč u sastav vratio i Balša Koprivica koji je posle duge pauze dobio minute u pobedi nad Igokeom u ABA ligi, a crno-beli će nakon meča sa Panatinaikosom znati i protivnika u doigravanju Evrolige.