LEPA SLIKA!

LESOR JE STENA, ALI KAD JE NJIH UGLEDAO... Centar Partizana se "slomio" posle meča, zaplakao u zagrljaju! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Roditelji košarkaša Partizana obradovali ga posle pobede crno-belih nad Panatinaikosom.

Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Francuski centar Matijas Lesor jedan je od najjačih i najdominantnijih igrača Evrolige ove sezone, međutim to ne znači da "stena" ne poseduje i nežnu stranu. Lesor se nakon velike pobede Partizana nad Panatinaikosom (83:81) rasplakao kada je kraj terena ugledao svoje roditelje. Došli su da ga podrže na meču u kome su navijači crno-belih oborili rekord Evrolige, a njihov sin je bio jedan od junaka Partizanovog plasmana među najboljih osam u Evropi.

Kada ih je ugledao, Lesor je odmah pritrčao roditeljima i dugo ih grlio, nakon čega je tu bilo i suza, naravno od sreće, da bi potom sa navijačima podelio radost zbog "zakazivanja" meča sa Real Madridom u plej-ofu.

Partizan - PAO
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Podsetimo, Lesor je ove sezone na više utakmica u Evroligi bio nosilac igre crno-belih, posebno na domaćem terenu gde dobija posebnu energiju sa tribina. Tako smo mnogo puta viđali i kako Lesor bude "glavni kada se slavi", pa je među Grobarima postao miljenik. Viđali smo i kako peva navijačke pesme, skandira sa megafona, što je samo još jedan dokaz da je atmosfera među igračima crno-belih na visokom nivou.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje igrača Partizana sa navijačima nakon pobede nad Panatinaikosom, inače čak dvadesete u Evroligi ove sezone: