Košarka

NEDOVIĆU, VOLIM TE KO BRATA, ZVEZDINO SAM DETE! Nemanja video poruku i napravio sjajan potez, isplivao snimak iz Pionira

Autor Mladen Šolak

Pogledajte lep gest košarkaša Crvene zvezde

Izvor: MN Press

Nemanja Nedović napravio je lep gest posle utakmice Crvena zvezda - Fenerbahče. Jedan mladi navijač iz prvog reda podigao je transparent na kojem je pisalo: "Nedoviću, volim te k'o brata. Zvezdino sam dete, od glave do pete!". Nakon što je ugledao to, ljubimac navijača Zvezde i takođe "Zvezdino dete od glave do pete" skinuo je dres i prišao navijaču kome je ostvario veliku želju. I sigurno ga beskrajno obradovao. Pogledajte tu scenu: 

Na žalost navijača Zvezde i naravno, pre svega na žalost Nemanje Nedovića, on već nedeljama ne može da pomogne ekipi dok odmiče najvažnija faza sezone. Najpre ga je mučila povreda zbog koje je propustio bitne utakmice protiv Partizana u ABA ligi i Panatinaikosa u Evroligi, a posle toga je zbog posledica bolesti ponovo morao na prinudnu pauzu. Dok se uvodi u ritam, u duelu protiv Fenerbahčea odigrao je samo minut i uputio jedan šut, pa se vratio na klupu.

Trener crveno-belih Duško Ivanović uveravao je da će i Nedović i takođe mesecima povređeni Branko Lazić biti spremni da pomognu ekipi u plej-ofu ABA lige, koji počinje krajem meseca.  U Evroligi je nakon navedenog, prinudnog izlaska protiv Panatinaikosa odigrao samo još jedan meč u potpunosti i bio najbolji strelac u pobedi protiv Baskonije, ali je nakon toga ponovo morao na pauzu i skoro mesec dana kasnije još budi onog "starog" Nedovića, sa početka sezone. A navijači jedva čekaju da ga probudi.