Jedva čeka

OSVOJILA EVROLIGU, A NE MOŽE DA DOČEKA DA DOĐE NA PARTIZAN: "Arena" će da KLJUČA protiv Reala, a tu će biti i šampionka!

Autor Nikola Lalović

Jelena Bruks ne može da dočeka mečeve Partizana i Real Madrida u Evroligi.

Izvor: mn press/youtube/EuroLeague Women

Prošle godine je osvojila Evroligu sa svojim Šopronom, a ove godine će doći da podrži Partizan u napadu na ovaj trofej! Jedna od najboljih srpskih košarkašica svih vremena Jelena Bruks oglasila se na tviteru i najavila da će dati sve od sebe da stigne na prvi meč četvrfinalne serije Reala i Partizana koji će biti igran u Beogradskoj areni. 

Susret u kome su Španci već otpisali Partizan počinje duelima u Madridu, a zatim će "kraljevski klub" stići u Beograd da igra sa crno-belima. Tu će crno-beli imati navijačicu koja zna kako se osvajaju ovakve titule:

"2. maj! Lokacija "Beogradska arena". Stavljeno na listu obaveza!", napisala je Jelena Bruks, a odgovorio joj je bek crno-belih Danilo Anđušić: "Vidimo se?", na šta je ona napisala: "Najiskrenije se nadam."

Prošle godine je Jelena Bruks bila jedna od ključnih košarkašica u pohodu Šoprona na evropsku titulu. U finalu je mađarski tim savladao Fenerbahče 60:55, a srpska reprezentativka je imala 9 poena i 11 skokova, a na terenu je provela 39 minuta. Kao kapitenka je podigla pehar, a u timu Šoprona bila je i Nevena Jovanović. 

Jelena Bruks u karijeri nikada nije nastupala za Partizan, pošto je u Srbiji igrala za Šumadiju iz Kragujevca, Dubočicu iz Leskovca i Vojvodinu. Sa reprezentacijom Srbije ima dva zlata i bronzu na Evropskim prvenstvima, kao i bronzu na Olimpijskim igrama.