BUM!

SKINULA SE VODITELJKA EVROLIGE! Pamtite kad je intervjuisala Nedovića, a sad pokazala ATRIBUTE - gori u bikiniju! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Atraktivna novinarka koja prati Evroligu objavila fotografije sa letovanja i obradovala pratioce.

Izvor: Instagram/Screenshot/dora_panteli_

Grčka novinarka Teodora Panteli privukla je ove sezone veliku pažnju na sebe na utakmicama Evrolige, posebno na susretu Crvene zvezde i Panatinaikosa u Atini kada je intervjuisala Nemanju Nedovića. Dora, kako glasi nadimak ove sportske novinarke, inače navija za Olimpijakos, ali je profesionalno odradila posao i na meču "večitog" rivala, a pažnju je privukla i zbog atraktivnog fizičkog izgleda koji još više ističe na društvenim mrežama.

Lepotica radi za grčku "Nova TV" i Evroliga joj je postala "druga kuća" na fajnal-foru u Beogradu kada je izveštavala tokom šampionske sezone Efesa, dok se nada da će ove sezone doneti sreću Olimpijakosu, inače prvoplasiranom timu u ligaškom delu 2022/23.

Teodora Panteli inače ima 35 godina i ističe često da je fitnes fanatik, što je očigledno, a uz to ima i impresivnu biografiju kada je u pitanju obrazovanje. Rođena je u Atini, studirala je u SAD, ima diplome raznih nivoa. Studirala je englesku književnost, globalnu kulturu, sa naglaskom na retoriku, ali i pozorišne studije i filozofiju, politiku i pravo, a zaljubila se u novinarski poziv, posebno u sportsko novinarstvo.

Na Instagramu ima više od 120 hiljada pratilaca, a poslednjim fotografijama sa mora, gde se skinula u bikini, pokazala je atribute i dobila stotine pozitivnih komentara: