Bravo!

NAVIJAČI ZA 3 DANA SKUPILI 88.000.000 ZA PARTIZAN: Crno-beli spremni da krenu da vraćaju dug!

Autor Nikola Lalović

KK Partizan je objavio da je posle samo tri dana akcije "Jedan Partizan imamo" skupljeno oko 750.000 evra.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je pozvao navijače da pomognu i oni su se odazvali u ogromnom broju! Crno-beli imaju dug za porez od oko 7.000.000 evra i moraju što pre da ga saniraju, a za samo tri dana akcije skupljanja sredstava pristiglo je preko 9.000 donacija. 

U akciji "Jedan Partizan imamo" skupljeno je za 72 sata 88.317.055 dinara, što je 746.061 evra! Uplate su dolazile iz Srbije i inostranstva, a najveći uplatioci biće nagrađeni. 

"Podsećamo, imena uplatilaca 1.992 najveće donacije će biti izgravirana na parketu Štark arene, na kojem će crno-beli naredne sezone igrati svoje mečeve kao domaćini, a svaki uplatilac donacije u iznosu od 3.000 dinara i više, dobiće poklon majicu sa odštampanim potpisima igrača i trenera Željka Obradovića kao i gratis člansku karticu, kategorije Standard. Uplatilac najvećeg iznosa će dobiti doživotno počasno mesto uz teren na kojem će Partizan igrati svoje mečeve kao domaćin. Ova stolica biće posebna i nosiće broj 1.992! Imena 22.567 donatora najvećih iznosa, biće i deo takmičarske opreme KK Partizan u sezoni 2023/24.Svi uplatioci, pronaći će svoje ime i u monografiji koja će biti pripremljena nakon završetka akcije", navodi se u saopštenju KK Partizan, koji takođe poziva navijače da budu oprezni zbog mogućih prevara:

"Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan Mozzart Bet. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan Mozzart Bet."

Od utorka 25. aprila biće omogućena uplata donacija iz inostranstva platnim karticamaa a akcija će trajati od 13. maja kada će Partizan uplatiti prvu tranšu poreskog duga i krenuti u izmirenje obaveza.