Košarka

NISAM ZAPOČEO SR*NJE, UMUKNI! Kevin Panter se oglasio i LJUT JE zbog ovakvih naslova!

Autor Mladen Šolak

Kapiten Partizana objavio prvu poruku posle haosa

Izvor: Profimedia/Burak Akbulut / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Partizanov kapiten Kevin Panter oglasio se nakon ponoći, reagujući na vest jednog specijalizovanog portala o haosu na utakmici crno-belih u Madridu. Njemu je zasmetao naslov "Ljulj i Panter su započeli tuču u Madridu", na šta je odgovorio: "Nisam započeo sr**je, umukni!". 

Amerikanac sa srpskim pasošem burno je reagovao na divljački faul Serhija Ljulja, koji je išao na njega sa očiglednom namerom da ga udari, bez ikakve pomisli da ide na to da Panteru uzme loptu. Ljubimac Grobara potom je prišao Špancu, zamahnuo rukom i iako se u tom trenutku uzdržao, ipak je nekoliko momenata posle ušao u tuču sa Džananom Musom, košarkašem Reala, i razmenjivali su udarce. Pogledajte kako je izgledao haos na parketu, u kojem je najgore prošao Dante Egzum, jer ga je Gerson Jabusele bacio na parket rvačkim zahvatom. 

Evroliga se u toku noći oglasila zvaničnim saopštenjem i potvrdila kojim rezultatom je registrovan meč. Takođe, najavila je da će odluka o kaznama za košarkaše pred treći meč biti doneta u narednih 24 časa - najkasnije do petka u ponoć. Partizan vodi u seriji 2:0, a prvu "meč loptu" za plasman na Fajnal-for u Kaunasu imaće u utorak, u krcatoj Štark areni.