Mora na sud

HAOS U NBA - IZGUBIO OD JOKIĆA, PA UDARIO 2 ŽENE STOLICOM! Skandal u plejofu, policija morala da reaguje! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Najbolji igrač Minesote Entoni Edvards izgubio je živce nakon poraza od Nikole Jokića i Denvera i poneo se krajnje neprimereno.

Izvor: Youtube/ Chaz NBA/Screenshot

Minesota je ispala od Denvera u prvoj rundi plejofa NBA lige, a najbolji košarkaši ovog tima to nisu dobro podneli. Mladi 21-godišnji Entoni Edvards se posle pete utakmice, koju je Denver dobio 112:109 i tako se našao u polufinalu Zapada, našao na sudu! 

Razlog za to je što je udario dve žene stolicom kada je izlazio sa terena i utrčavao u svlačionicu! Nakon sjajne serije koju je odigrao, ali i serije u kojoj nije imao adekvatnu pomoć saigrača, Edvards je bio besan, a kada je video kako udara dve žene stolicom izašao na videlo našao se u velikom problemu. Prve informacije su govorile da su u pitanju dva radnika obezbeđenja koje je Edvards udario, ali se ispostavilo da to nije istina. 

Prema navodima policije Denvera dve žene koje je udario stolicom rade u areni, a pretrpele su povrede i tužile Edvardsa za napad. Prema zakonu u državi Kolorado za ovako nešto je zaprećena kazna zatvora do 18 meseci. Pogledajte šta se desilo:

Entoni Edvards udara stolicom ženu
Izvor: YouTube/Chaz NBA

Edvards će sada morati na saslušanje u junu, a njegov tim je u zvaničnoj izjavi naglasio da su "u procesu sakupljanja još informacija i neće komentarisati situaciju za sada." Sa druge strane Harvi Stajnberg, Edvardsov advokat, je naglasio da ne može da shvati za šta je njegov klijent optužen. 

"Kada se utakmica završila Entonijev izlazak sa terena je bio delimično zaklonjen stolicom koju je on pomerio kako bi je stavio tri koraka pored. Kako se na video vidi Entoni ni na koga nije potegao stolicu i naravno da nije hteo nikoga da povredi", naveo je on.