Direktor

BUUUM! VINS KARTER NESTVARNO ZAKUCAO SA 46 GODINA: U punom trku, uhvatio loptu u vazduhu, pa EKSPLODIRAO! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Vins Karter ne stari!

Izvor: instgarm/teamflightbrothers

Bez čiče, nema priče, bez starca udarca, a bez Vinsa Kartera nema dobrog zakucavanja! Čovek koji je po mnogima izvodio najatraktivnija zakucavanja u istoriji košarke sada je oduševio navijače sa 46 godina. U javnost je isplivao snimak kako monstruozno zakucava i usred pete decenije!

Nekada sjajni košarkaš završio je sa profesionalnim igranjem u NBA 2020. godine kada je nosio dres Atlante, a i u svojoj poslednjoj sezoni, nakon 22 godine u najjačoj ligi sveta uspevao je da zakuca u igri.

Očigledno da ni tri godine nakon završetka karijere ne planira da ostavi košarku, pa je tako snimljen kako "kažnjava" obruč sam u hali. U punom trku, bacio je loptu o tablu, a onda je usledio spektakl. Uživajte: 

Osvojio je Vins Karter takmičenje u zakucavanjima na Ol-Staru 2000. godine, jednim od najboljih zakucavanja ikada viđenih, a u karijeri je nastupao za Toronto, Nju Džersi Netse, Orlando, Finiks, Dalas, Memfis, Sakramento i Atlantu. Osam puta je bio Ol-Star igrač i najbolji ruki u sezoni 1998/99, a sa reprezentacijom SAD osvojio je olimpijsko zlato u Sidneju.  

Tagovi

nba