Dobro je!

POZNATO STANJE KOŠARKAŠA, ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Kamion PAO na zvezdu Evrolige, oglasio se Miško Ražnatović!

Autor Dušan Ninković

Na vreme je reagovala Hitna pomoć, pomogli su i vatrogasci, a Brajant Danston srećom neće morati dugo da ostane u bolnici nakon saobraćajne nesreće.

Izvor: Twitter/sporx/alper11yilmaz/printscreen

Američki košarkaš Brajant Danston (36), dugogodišnji član Anadolu Efesa, našao se sticajem okolnosti u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Na vozilo kojim je upravljao pao je tovarni kontejner sa kamiona koji je ispred njega udario u nadvožnjak i potpuno uništio automobil poznatog sportiste. Na sreću, Brajant nije teže povređen, a isplivala je i prva fotografija iz bolnice koja to može da potvrdi.

Danston ima zavoje na obe šake i hanzaplast na licu, ali je po svemu sudeći prošao sa lakšim povredama. Kada se ima u vidu kako njegov automobil izgleda nakon ovog incidenta u saobraćaju, može se zaključiti da je krilni centar iz SAD imao mnogo sreće. Pogledajte situaciju na putu:

Dobre vesti o zdravstvenom stanju Brajanta Danstona potvrdio je na svom Tviter profilu i Miško Ražnatović. "Sve je u redu sa Brajantom Danstonom. Mala povreda šake. Bilo je strašno i opasno", napisao je poznati menadžer i tako javnosti otkrio dobre vesti sa lica mesta.

Podsećamo, Danston je već godinama jedan od najboljih defanzivaca Evrolige i dva puta u karijeri je osvajao to priznanje. Široj publici predstavio se u dresu Olimpijakosa, a od 2015. godine nastupa za Efes i dva puta je bio šampion Evrope sa tim timom. Pogledajte fotografiju iz bolnice: