Žari i pali

TETOVIRANA BOMBA ZALUDELA EVROLIGU: Muž joj dominira na terenu, a ona na tribinama - mami uzdahe ovim slikama! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Šekil Mekisik juri svoj drugi Fajnal for Evrolige sa Olimpijakosom, a njegova supruga Beril sve to pomno prati sa tribina. A navijači prate nju!

Izvor: berilmckissic/instagram

Njen muž igra sezonu života u Evroligi, a ona je veća zvezda od njega među navijačima! Šakil Mekisik je nakon što je završio Arizonu prošao Evropu uzduž i popreko, od Pesara u Italiji preko Ušaka, Gacijantepa i Bešiktaša u Turskoj, do Avtodor Saratova u Rusiji, a pravi dom našao je u Olimpijakosu.

Stigao je u Pirej 2020. godine i zaigrao košarku karijere, a u tome mu je pomogla i prelepa Beril, sa kojom se oženio u maju 2019. godine. Tetovirana lepotica je model, vloger i strimer na jutjubu, a svog muža prati u stopu. Imaju jedno dete, a među navijačima Olimpijakosa je omiljena.

Redovno daje izjave, oglašava se o raznim pitanjima, a nedavno je kritikovala navijače protivničkih timova u Grčkoj jer laserima ometaju njenog muža kada šutira slobodna bacanja: "Ostavite lasere kući i tamo se igrajte sa njima, prestanite sa ovim glupostima", tada je napisala. Pogledajte kako ona izgleda: 

Atraktivna plavuša redovno postavlja slike sa mužem, a najviše pažnje na njoj privlače brojne tetovaže. Tetovirala je vrat, obe ruke, obe noge, ima veliku tetovažu ispod grudi, tetovirani su joj prsti na rukama, a na leđima ima takođe ogromnu tetovažu, kao i na delu zadnjice. 

Sada u grčkim medijima redovno daje izjave i najavljuje utakmice, a oglasila se i kada je na jednom od mečeva Šakil Mekisik dobio udarac: "Ako još jedna osoba udari prelepi nos mog muža naljutiću se", napisala je simpatična Beril.