Kreće ludilo!

NBA TRENERSKA VRTEŠKA KREĆE OD IGORA KOKOŠKOVA: Novi Srbin bi mogao da preuzme NBA ekipu, a bivši selektor dobija otkaz!

Autor Nikola Lalović

Kraj avanture u Bruklinu za Igora Kokoškova, ali s obzirom da se otvaraju nova radna mesta u brojnim NBA klubovima uskoro bi mogao da nađe novi posao.

Izvor: MN Press

Igor Kokoškov je dobio otkaz u NBA, prenose "ESPN" i Adrijan Vojnarovski. Bruklin Netsi za koje je do sada radio idu u kompletnu rekonstrukciju, pa će tako zameniti i stručni štab. Novi trener Netsa Džek Von rešio je da promeni saradnjike i kako se navodi Bruklin će se pored Kokoškova rastati sa Brajanom Kifom i nekadašnjim centrom Brazila i San Antonio Sparsa Tijagom Spliterom. 

Nekoliko NBA timova je već otpustilo pomoćnike. Kvin Snajder koji je preuzeo Atlantu je rešio da promeni tim sa kojim radi, takođe će to uraditi Toronto Reptorsi, Hjuston Rokitsi i Detroit Pistonsi, tako da nas čekaju ogromne promene u NBA. 

Što se Kokoškova tiče, bivši selektor Srbje mnogi su ga povezivali sa povratkom na mesto selektora Slovenije, ali Aleksandar Sekulić je i dalje na toj poziciji. Videćemo da li će ponovo naći neki angažman u NBA timu. 

On je bio prvi Evropljanin na mestu glavnog trenera NBA tima kada je pre nekoliko sezona preuzeo Finiks Sanse, a sada bi drugi Srbin kome je pripala ta čast mogao da postane Darko Rajaković.