Impresivno!

OLIMPIJAKOS "PREŽIVEO" GUDURU, PIREJ JE GOREO ZBOG TOGA: Spektakl crveno-belih navijača - bakljada u punoj hali! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastična atmosfera nakon meča, a pred put košarkaša Olimpijakosa na F4 u Kaunasu gde će se boriti za novu evropsku titulu.

Izvor: Twitter/karamouza_vas/printscreen

Košarkaši Olimpijakosa preživeli su rafalnu paljbu Marka Gudurića koji je pogodio osam trojki iz 12 pokušaja i plasirali se na F4 Evrolige za sezonu 2022/23. A kada je već tako, treba i proslaviti veliki uspeh. Najbolji tim ligaškog dela sezone teže nego što je planirao domogao se Kaunasa, a navijači crveno-belih iz Pireja potrudili su se da ka Litvaniji isprate ljubimce na spektakularan način.

Odmah nakon završetka meča, u hali "Mira i prijateljstva" priređena je spektakularna bakljada o kojoj i dan kasnije priča cela košarkaška Evropa! Dima je bilo na sve strane, a na slikama i snimcima može se videti da nije bilo klasične navijačke tribine već da je gorelo na svim delovima dvorane. Ovako je to izgledalo:

Uz navijači Partizana i Crvene zvezde, Grci važe za najvatrenije u evropskoj košarci. Iako Žalgiris, Makabi, pa i Efes i Fenerbahče imaju vernu navijačku publiku koja redovno bodri svoj tim i kada mu ne ide sjajno, ovakve scene ne mogu da se vide na mnogo mesta. Beograd, Atina i možda nigde više! Pogledajte: