Prelepo!

OVO JE NOVI DRES SRBIJE! U NJEMU ĆEMO BRANITI EVROPSKO ZLATO: Pogledajte kako izgleda BELA oprema našeg tima!

Autor Dušan Ninković

Koašrkašice Srbije će imati priliku da se bore za zlato na Evropskom prvenstvu.

Izvor: KSS/Dragana Stjepanović

Muška reprezentacija Srbije igraće na Mundobasketu u novoj opremi koju je juče predstavio Bogdan Bogdanović, a i ženska reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u košarci imati novu opramu. Kako ona izgleda pokazala je jedna od najiskusnijih u timu - Nevena Jovanović!

Reprezentativka Srbije pozirala je u "rezervnoj" beloj garnituri opreme, a na dresu se na nekoliko mesta pojavljuje i plava boja. Čini se da je ovaj dres nešto "svedeniji" i da nema mnogo detalja koji upada u oči na prvi pogled, ali sa čistom belom bojom nije ni moglo da se pogreši u dizajnu. Pogledajte kako Nevena izgleda u novoj opremi:

Podsećamo, reprezentacija Srbije će igrati na evropskom prvenstvu koje između 15. i 25. juna organizuju Slovenija i Izrael. Tim Marine Maljković takmičiće se u grupi D, a protivnici će im u Ljubljani biti selekcije Turske, Slovačke i Mađarske. Prvoplasirani tim će obezbediti mesto u četvrtfinalu, a druga i treća ekipa će morati da igraju baraž za mesto među osam najboljih.

Reprezentativke Srbije brane evropsko zlato koje su pre dve godine osvojile na turniru u Španiji i Francuskoj. Tada je srpski tim "čistio" na putu do titule - u grupnoj fazi pobeđeni su Grčka, Crna Gora i Italija, a zatim u mečevima na ispadanje Španija, Belgija i Francuska!