ODLUKA!

NAJBOLJI CENTAR EVROPE JE SLOBODAN IGRAČ! Milutinov napustio CSKA, ima DVE ponude na stolu - da li se vraća?

Autor Milutin Vujičić

Nikola Milutinov će vrlo brzo izabrati između dve ponude koje su na stolu.

Izvor: MN Press

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Milutinov zvanično je slobodan u izboru nove sredine pošto je završio saradnju sa CSKA iz Moskve. Milutinov je prethodne tri sezone igrao u Rusiji i zbog dobro poznate situacije u Evroligi je sa njima igrao samo sezonu i po, tako da želi da se vrati na najveću scenu i "povrati titulu" najboljeg centra ovog takmičenja od Valtera Tavaresa koji blista u dresu Real Madrida.

CSKA se na društvenim mrežama oprostio od Milutinova kome je istekao ugovor i nije želeo da potpisuje novi: "Hvala, Niko! Po isteku ugovora naš tim napušta centar Nikola Milutinov. Na žalost svih navijača CSKA, okončan jei boravak srpskog centra u našem timu".

Prethodno je Milutinov proglašen za najboljeg košarkaša VTB lige, iako CSKA Moskva nije došao do šampionske titule, a sada se spekuliše da bi karijeru mogao da nastavi u Grčkoj ili Italiji. Prvo se pojavilo interesovanje bolonjskog Virtusa, a zatim mu je tokom odmora u Grčkoj - stigla i konkretna ponuda bivšeg kluba Olimpijakosa. Novosađanin je nastupao u Pireju od 2015. do 2020. godine i sada bi vicešampion Evrope želeo da ga ponovo vrati u svoje redove.

Nezvanično, priča se o ponudi od skoro tri miliona evra za dve sezone, a vrlo brzo ćemo videti da li je to ponuda koja zadovoljava njegove uslove i da li će se vratiti u Olimpijakos.