INTERESANTNO

SESTRA NBA ZVEZDE LJUTA ZBOG JOKIĆEVE BRAĆE! Njena objava napravila HAOS: "Za njih dvojicu to NE pišete"

Autor Nemanja Stanojčić

Ana Horford, sestra Ala Horforda, spominjala je braću Nikole Jokića...

Izvor: Twitter/Denver Nuggets/Screenshot/Instagram/anna_horford

Nikola Jokić je šampion NBA lige. Čim se peti meč protiv Majamija završio srpski centar otišao je prvo da proslavi uspeh sa svojim najbližima, suprugom Natalijom, ćerkom Ognjenom i braćom Strahinjom i Nemanjom. Upravo je zbog njih dvojice reagovala i sestra Ala Horforda - Ana. Njoj je zasmetalo to što su oni slavili sa Nikolom, zbog nekih ranijih komentara koje je ona dobijala kada je proslavljala sa svojim bratom.

Kako Ana tvrdi, nju su ranije na društvenim mrežama napadali i slali joj uvredljive komentare, a kada to rade Nemanja i Strahinja reakcije su drugačije. "Ne vidim da iko o njima priča kako jure slavu i publicitet, samo zato što podržavaju svog brata. Smešno je kako neke stvari funkcionišu", napisala je Ana na društvenim mrežama.

U komentarima je naglasila da nema ništa protiv Jokićeve braće i da objava nije upućena njima, već tretmanu koji je ona dobila za istu stvar i da su to dvostruki aršini. Uz to je dodala i "da bi je drugačije verovatno tretirali da je brat, a ne sestra Ala Horforda", aludirajući na to da su je napadali zato što je žensko. Pogledajte i kako ona izgleda:

Ovo je i njena objava koja je podigla buru: