Neće on nigde

KALINIĆ ZAVRŠIO SA GLASINAMA - EVO GDE ĆE IGRATI NAREDNE SEZONE: Uzeo titulu, pa u dve rečenice sve otkrio!

Autor Nikola Lalović

Nikola Kalinić planira da nastavi gde je počeo!

Izvor: Profimedia

Barselona je trijumfalno završila sezonu tako što je "počistila" Real Madrid u finalu španske Endesa lige sa 3:0 i tako došla do nove titule. Prvak Evrope nije ništa mogao sastavu Šarunasa Jasikevičijusa, a posle meča se kratko oglasio Nikola Kalinić

Napisao je dve rečenice na svom instagram profilu, a sa njima po svemu sudeći otkrio i klub za koji će nastupati naredne sezone. "Sjajan način da se završi sezona. Vidimo se u septembru", napisao je reprezentativac Srbije uz sliku u dresu Barselone. 

Iako Kataloncima sledi veliko spremanje i rezanje budžeta, a Kalinić je neko ko je u medijima prepoznat kao jedan od igrača koji bi mogli da napuste klub na kraju sezone, to izgleda neće biti slučaj. Posle sjajno odigranog finala Endesa lige u kome je bio jedan od najboljih pojedinaca Kalinić se sprema da nastavi svoju avanturu u dresu giganta iz Španije. 

Jedan od osvajača pehara koji sigurno neće biti u klubu je Nikola Mirotić. On je ubedljivo najplaćeniji košarkaš Evrope i Barselona je tražila da drastično smanji primanja za sledeću godinu, na šta on nije pristao. Sada postoje informacije da ga želi Crvena zvezda i da je sa "Malog Kalemegdana" poslata ponuda, ali i da se za njega raspituju Efes, Olimpija iz Milana, Monako i još neki klubovi.