Jasnije!

KEVINE, DA LI OSTAJEŠ U PARTIZANU?! Panter surovo iskren o odlasku iz Beograda - rekao, pa "nategao Žoc pivo! (FOTO)

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Kapiten Partizana Kevin Panter odmah nakon osvajanja MVP priznanja otkrio šta će se desiti u budućnosti.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana su šampioni ABA lige, Kevin Panter je MVP finalne serije, a sada počinje neizvesno za navijače crno-belih! Da li će kapiten i jedan od najboljih igrača tima ostati u ekipi i naredne sezone! Već nekoliko puta se pričalo i pisalo o interesovanju Ergina Atamana i Panatinaikosa, što ni američki košarkaš nije želeo da demantuje nakon osvajanja trofeja.

U prvom razgovoru sa novinarima nakon što je sa 32 poena odlučio finalnu seriju protiv Crvene zvezde Kevin Panter je bio vrlo jasan i iskren - ništa nije želeo da krije. Dobio je veoma jednostavno pitanje i potrudio se da komplikuje prilikom davanja odgovora.

Kevine da li ostajes? "Videli ste sve glasine, nije nikakva tajna. Odlučiću za nekoliko dana. Čuo sam skandiranje navijača i hvala im na tome. Ova titula prija, jesam kapiten, ali bilo je i pre mene mnogo velikih imena, igrača i trenera. Razmišljao sam o tome pre meča”, rekao je Amerikanac.

U neobaveznom razgovoru sa novinarima nakon osvajanja ABA lige, kapiten c rno-belih je govorio i o alkoholu koji je u tom trenutku držao u rukama. Predstavnike medija zanimalo je da li mu se sviđa Žoc pivo, a Panter je bio vrlo jasan. "Vidite da pijem", rekao je američki bek i "nategao" flašu na čijoj je etiketi njegov trener iz prethodne dve sezone.