Hit!

LESORA U PARIZU DOČEKALA PESMA GROBARA! Okupili se zbog Matijasa, žena povela navijanje i sve snimila! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Matijas Lesor dobio doček u Parizu od navijača Partizana, a njegova lepša polovina pokazala da zna navijačke pesme.

Izvor: pbg.news/screenshot

Navijači Partizana su nekoliko dana bili u euforiji nakon osvajanja titule u ABA ligi, a ni loše vesti o pojedinim odlascima iz tima nisu u potpunosti pokvarili raspoloženje. Iako je sada već jasno da će francuski centar Matijas Lesor naredne sezone igrati za Panatinaikos i biti rival crno-belima, on je na ulicama Pariza sa navijačima Partizana slavio veliki uspeh.

Njegova supruga Trejsi zabeležila je kamerom detalje sa ulica glavnog grada Francuske, okupljeni navijači pevali su Partizanu, ona je pevala sa njima, a Matijas Lesor je učestvovao u proslavi i dočeku koji mu je priređen. Na repertoaru je bila dobro poznata navijačka pesma, a sa snimka bi se rekli da je Trejsi odlično naučila navijački repertoar koji se ove godine slušao u Beogradskoj areni. Poslušajte kako je to zvučalo:

Podsećamo, pored Matijasa Lesora koji karijeru nastavlja u Grčkoj, prethodnih dana su se pojavljivale informacije i o drugim košarkašima Partizana. Pisalo se da je Kevin Panter već potpisao ugovor sa Barselonom, kao i da je Zek Ledej blizu angažmana u Makabiju iz Tel Aviva. Za sada nije poznato kakva će sudbina biti Dantea Egzuma, koji je tokom proslave ABA titule saznao da će postati otac.