JAVIO SE

"KAPITENU, DANAS SI POSTAO BESMRTAN!" Prva poruka Pantera nakon što je potpisao za Partizan: Odmah najavio trofeje!

Autor Milutin Vujičić

Kevin Panter se oglasio nakon što je produžio ugovor sa Partizanom.

Izvor: MN Press

Američki košarkaš Kevin Panter produžio je danas ugovor sa Partizanom na još dve godine, što je veliko iznenađenje ako se uzmu najave od prethodnih dana. Činilo se da je sve gotovo oko njegovog prelaska u Barselonu, koja mu je nudila čak šest miliona dolara, da bi na kraju došlo do velikog obrta koji je oduševio navijače crno-belih.

U jutarnjim časovima Partizan je potvrdio da će i u naredne dve sezone Kevin Panter biti kapiten kluba, a nakon što su navijači crno-belih poslali stotine poruka Amerikancu - oglasio se i on. Kao što smo i navikli od njega, kratka i jasna poruka u "slengu", a koja možda mnogim navijačima i nije razumljiva. "Run it back two more times...", napisao je Panter što bi u slobodnom prevodu moglo da se protumači kao "Hajde još dva puta isto da ponovimo".

Kevin Panter je u Partizan došao u leto 2021. godine i nije dugo trebalo da postane miljenik navijača, bez obzira što je prethodno bio član rivalske Crvene zvezde, doduše tek nekoliko meseci. U drugoj sezoni kod Željka Obradovića je posebno "eksplodirao" i malo je failo da sa crno-belima ode na fajnal-for Evrolige, ali je zato klubu doneo prvi pehar ABA lige posle decenije.

Posle njegovog oglašavanja, nižu se poruke navijača Partizana koji su oduševljeni njegovim netipičnim potezom pošto nismo navikli da najbolji igrači "večitih" ostaju u klubovima kada stignu ponude iz inostranstva, čime ih je kupio za sva vremena. "Ovim potezom postao si besmrtan za navijače Partizana", "Apsolutna legenda", "Danas si postao besmrtan", "Sledeće godine osvajamo Evroligu", "Jedan je Kevin kapiten" i tako dalje glase poruke navijača.


BONUS VIDEO: