HM...

DRAGIĆ RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA PARTIZANA! Objavio crno-beli znak, odmah mu i Bogdan namignuo... Šta se krčka?

Autor Milutin Vujičić

Goran Dragić se već neko vreme među navijačima Partizana pominje kao idealno pojačanje za narednu sezonu, a zbog objave na Instagramu dodatno je raspalio maštu crno-belih.

Izvor: Profimedia

Slovenački košarkaš Goran Dragić trenutno je bez kluba posle razlaza sa Milvokijem, a njegovi budući planovi u igračkoj karijeri nisu poznati. Za sada nema informacija da ga je kontaktirao neki od NBA klubova, pa se tako sporadično na društvenim mrežama pojavljuju spekulacije, odnosno više želje, navijača Partizana da bi mogao da završi u njihovim redovima.

Sada je to Dragić dodatno "raspalio" tako što je objavio crno-bele fotografije sa jednog događaja i upravo u opisu postavio crno-bele znakove, što je bilo dovoljno da Grobari "polude". Mnogi su u tom jednostavnom gestu prepoznali nameru ili naznaku dolaska u Partizan, a čak mu se u komentarima javio i Bogdan Bogdanović. Prokomentarisao je samo "pogledom ispod obrve", čime je samo dodatno podigao temperaturu kod navijača.

"E, slobodni smo na pleju", "Tako je brate, samo crno-belo! Čekamo te u Partizanu...", "Prave boje Dragiću", "Dođi kod nas, da zajedno osvojimo titulu prvaka Evrope", "Čekamo te Gorane!", "Namerno nam to radiš", samo su neki od komentara koji se nižu na njegovu misterioznu objavu.

Podsetimo, Dragić je navijač Partizana, a na Jadranu je poslednji put igrao noseći dres Olimpije 2008. godine, a igrao je još za Slovan, Mursiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i naposletku Milvoki. Isticao je više puta da mu je san i da osvoji šampionski prsten u NBA, međutim odlasci u klubove na kraju spiska - uz veteranske ugovore - nisu mu doneli toliko željeni trofej. Zato je nedavno objavio da prodaje luksuznu kuću u Majamiju...

BONUS VIDEO: