Košarka

PAO NOVI POTPIS U CRVENOJ ZVEZDI: On će "čuvati leđa" majstorima, ostaje crveno-beli još bar tri sezone!

Autor Nikola Lalović

Stefan Lazarević je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom i nosiće dres kluba sa Malog Kalemegdana još bar tri sezone.

Izvor: MN Press

Nakon čak devet pojačanja ovog leta, sada je Crvena zvezda ozvaničila još jedan potpis. Kao što je i ranije bilo najavljeno ugovor je produžio Stefan Lazarević. Pouzdani 26-godišni defanzivac stavio je paraf na trogodišnji ugovor i ostaće u matičnom klubu do 2026. godine. 

Lazarević je ponikao u mlađim kategorijama crveno-belih i 2014. godine osvojio je juniorsku Evroligu. Kao senior debitovao je za klub u martu te godine u pobedi nad Krkom, ali ga je teška povreda omela da se ranije ustali u prvom timu. Bio je van terena godinu i po dana od februara 2018. do decembra 2019. godine zbog povrede, a nakon povratka na teren u dresu FMP-a postao je deo tima crveno-belih ponovo u sezoni 2021/22. 

Prošle sezone je prosečno beležio 2,7 poena i 2,8 skokova po utakmici, a Duško Ivanović mu je pronašao i novu ulogu u timu. Do prošle sezone je igrao na pozicijama beka i krila, a od prošle godine je počeo da igra i na mestu "četvorke". 

BONUS VIDEO: