HIT!

JOKIĆ SE SKINUO DO POJASA I UZEO MIKROFON! Otkazao je Srbiji, a pogledajte kako slavi (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je pokazao vokalne sposobnosti pošto je njegov konj ostvario veliku pobedu.

Izvor: Instagram/pritnscreen/kosarkanadlanu

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić zvanično neće igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu. O tome je dugo razmišljao, slušao ubeđivanja sa svih strana, ali je na kraju u ponedeljak ujutru zvanično saopštio selektoru Svetislavu Pešiću da ne može da se odazove zato što "mentalno nije spreman da preuzme takvu odgovornost". Selektor i KSS su to prihvatili, pošto su svesni da je iza Jokića i najteža sezona u karijeri i da mu je potreban odmor, a dobro znamo i kako ga provodi.

Videli smo kako je Jokić uživao na konjičkim trkama, raftingu, nastupu Ace Pejovića, a sada se pojavio i snimak sa jednog slavlja povodom pobede konja srpskog košarkaša. Čini se da takve stvari posebno raduju Somborca pošto se skinuo do pojasa i pokazao je kako peva.

Pogledajte kako je Nikola Jokić pevao pesmu Dragoslave Genčić "Ja sam Jovicu šarala varala", koja je očigledno vrlo draga srpskom košarkašu.Pogledajte i kako je Nikola Jokić zajedno sa svojom porodicom prethodno uživao na konjičkim trkama u Somboru, odmah pošto je osvojio šampionski prsten sa Denverom. I sam je više puta isticao da mu je to daleko draže od košarke i zato ne čudi što je posle svega pustio glas.

BONUS VIDEO: