Skup!

ZVEZDA GA HTELA, PA ODUSTALA: Italijani traže 1.000.000 evra za svoju zvezdu, inače ostaje i naredne sezone!

Autor Nikola Lalović

Tornike Šengelija je sve bliže ostanku u sastavu Virtusa i naredne sezone.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je prvoi želela da dovede Tornikea Šengeliju u svoju ekipu, a zatim je na skupštini kluba javno istaknuto da je od te ideje klub odustao iz "nekošarkaških razloga". Sada italijanska štampa prenosi da se i sadašnji klub iskusnog Gruzijca oglasio i postavio svoje zahteve.

Da je Crvena zvezda rešila da dovede Šengeliju u svoje redove morala bi da ga plati 1.000.000 evra i to pre nego što mu isplati platu. Kako navodi "Korijere di Bolonja" Virtus traži obeštećenje od milion evra za jednog od svojih najboljih igrača. 

Navodno pored pondue za Nikolu Mirotića Panatinaikos sada juri i Šengeliju, a izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi je istakao da nema nameru da ga pusti iz kluba tek tako. Čak je naveo da Virtus planira da zadrži Šengeliju i naredne sezone, a da jedino u slučaju da neko hoće da plati traženu cenu on može da ide.

Kako stvari stoje sada Šengelija neće pojačati ni Crvenu zvezdu ni Panatinaikos i naredne sezone će biti lider u podmlađenom timu Virtusa i koji je nedavno stigao Ognjen Dobrić. 

BONUS VIDEO: