SJAJNO

MIROTIĆ JE POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR SA NAMA! Nikolu su hteli Partizan i Zvezda, a oni su se prvi oglasili

Autor Nemanja Stanojčić

Grčki niželigaški klub napravio je zanimljivu šalu sa potpisom Nikole Mirotića.

Izvor: Profimedia

Nikola Mirotić (32) potpisao je za Arion, niželigaški grčki klub. Taj tim se oglasio na društvenim mrežama i napravio je zanimljivu objavu. Navode da je on potpisao dvogodišnji ugovor i da su svi detalji utanačeni. Navijačima se dopala objava, pa su tako odmah neki počeli da pišu da će "odmah dobiti mesto u Evroligi" i da je "to prava transfer bomba".

Saga oko transfera crnogorskog igrača traje nedeljama. Delovalo je da je dolazak u Partizan završena stvar, ali su se stvari zakomplikovale u poslednjem trenutku. Nikola se zbog toga oglasio na društvenim mrežama. "Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK Partizanu, počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere, a istine radi želim da kažem da nijedna pretnja nije došla iz tabora Zvezde i da sa njima imam dobru komunikaciju. Želja da igram u Srbiji nije bila uslovljena finansijskim ponudama, već željom da igram u zemlji koju volim. Hvala Partizanu na poverenju, ali sam odlučio da nastavim karijeru u timu van Srbije", poručio je Mirotić.

Spekulacije oko njegovog novog kluba se nastavljaju. Mnogi su bili zainteresovani, pored crno-belih hteli su ga Olimpijakos, Panatinaikos, Armani, Monako, ali su mnogi odustali od trke. Prema novim informacijama u igri je ostao samo tim Etorea Mesine i navodno je najbliži odlasku u Milano. PAO ga je hteo, pa se predomislio i doveo Huanča Ernangomeza. To je jasan znak da su od Mirotića odustali.

Za njegove usluge zainteresovana je bila i Crvena zvezda. "Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i želeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve pretnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana videti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekao kako nije bilo pretnji od strane Zvezde", otkrio je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet za "Sputnjik".

BONUS VIDEO: