Košarka

BIVŠI KOŠARKAŠ EVROLIGE NAPRAVIO ŽURKU, NA NJOJ MU UBILI BRATA: Nosio njegov dres, žena ga IZREŠETALA!

Autor Nikola Lalović

Brat Dvejna Bejkona upucan je na žurki koju je priredio upravo doskorašnji košarkaš Panatinaikosa!

Izvor: Instagram/printscreen/350heem

Tragične vesti dolaze iz Amerike, gde je poginuo repre Rahim Bejkon, brat doskorašnjeg košarkaša PanatinaikosaDvejna Bejkona. On je upucan tokom jedne žurke u Lejklendu na Floridi koja se desila prethodnog petka 28. jula.

Žurku je zapravo priredio sam Dvejn Bejkon, a na njoj je prisustvovalo jako puno ljudi. Njegov brat Rahim poznatiji pod umetničkim imenom "350Heem" je prisustvovao i promovisao svoj novi album "Talking Chances 3". Kada je vlasnik objekta Žian Ženg hteo da se žurka završi u 1:40 posle ponoći neki gosti su se pobunili, a u 1:51 je krenula pucnjava. U toj pucnjavi Rahim Bejkon je pogođen i odvezen je u bolnicu gde je ubrzo preminuo. 

Policija je uhapsila 23-godišnjeg Džamilu Džonson, a pištolj iz koga je pucano je pronađen i otkriveno je da je ukraden 2015. godine. Za sada je ona u zatvoru i sudiće joj se za ubistvo i za nelegalno posedovanje oružja. 

Rahim Bejkon poznatiji kao "350 Heem" imao je dugu muzičku karijeru i blisku vezu sa bratom, pa je tako i na nastupima često bio viđen u dresu Panatinaikosa. Što se tiče Dvejna Bejkona, nakon dve godine na koledžu Florida draftovan je od strane Šarlot Hornetsa, a posle tri godine u tom timu preselio se u Orlando. Kada nije imao više NBA ponuda u sezoni 2021/22 zaigrao je za Monako, a onda je prošlu sezonu proveo u Panatinaikosu.

BONUS VIDEO: