Košarka

DOŠAO SA JOKIĆEM I POLJUBIO LEPOTICU: Dobro je znamo, viđali smo je sa Nikolinim bratom! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je doveo Erona Gordona u Sombor, a tu su i lepše polovine porodice Jokić!

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/arenasport

Nikola Jokić se još jednom pojavio u Somboru na konjičkim trkama! Neposredno posle osvajanja prstena u NBA ligi on je došao u rodni grad da gleda trku za "22. pehar grada Sombora", a sada je stigao na "Kasački derbi". Videli smo njegovog oca Branislava kako deli pehare najboljim grlima i džokejima, a zatim se pred svima pojavio i najbolji košarkaš NBA finala i to ne sam!

Zajedno sa njim tu je bio i Eron Gordon, krilni košarkaš i jedan od najvažnijih igrača šampionskog tima. Gordon je i prošlog leta stigao da se druži sa Jokićem pošto je došao na Eurobasket i gledao utakmice Srbije. Sada je stigao na hipodrom u Somboru, a videli smo kako se srdačno pozdravlja sa jednom damom!

Mnogi su se zapitali ko je ova lepotica, ali ona je zapravo viđena i prošli put kada su Jokići svratili do hipodroma. Ona je nova partnerka najstarijeg brata Nemanje Jokića. Ovaj bivši košarkaš koji je rođen u avgustu 1984. godine prošli put je došao sa njom u pratnji i sada je ona ponovo tu. Pogledajte kako ona izgleda: 

Nemanja Jokić je tri godine pohađao koledž Detroit Mersi i tu igrao NCAA košarku, a nakon toga je prestao sa ovim sportom. Prešao je kasnije na MMA i imao nekoliko borbi, a kada je u pitanju ljubavni život on već iza sebe ima jedan brak. Bio je u braku sa Amerikankom po imenu Šenon, ali pošto se o privatnom životu Jokića ne zna puno to je sve što je poznato o toj vezi.

NBA publika ga je upoznala kada je sa bratom Strahinjom želeo da upadne na teren i da se obračuna sa Markifom Morisom koji je imao nesporazum sa Jokićem tokom prošle sezone. Pogledajte detalje sa njegovih MMA borbi:

BONUS VIDEO: