Novajlija

KAMPACO UBEDIO NASLEDNIKA DA DOĐE U CRVENU ZVEZDU! Plej sve otkrio: Zvezda je zvala, a onda sam okrenuo Fakua!

Autor Nikola Lalović

Jago dos Santos hoće da bude naslednik Fakunda Kampaca u Crvenoj zvezdi. A da dođe u Beograd ga je ubedio upravo Argentinac!

Izvor: Profimedia/Marius Becker/dpa

Jedno od pojačanja koje je najviše iznenadilo navijače Crvene zvezde ovog leta je Jago dos Santos. Omaleni brazilski plejmejker niej pominjan kao meta crveno-belih, ali očigledno su njegove igre u nemačkom Ulmu prošle zapaženo i videli su ih čelnici crveno-belih. 

Sada je on otkrio da je do međusobnog dogovora došlo jako lako, a da je ključnu ulogu kod njegovog dolaska u Beograd imao Fakundo Kampaco. Argentinac koji je prošle sezone igrao za crveno-bele ubedio je Dos Santosa da postane njegov naslednik!

“Već sam pratio ekipu zbog Kampaca, pratio sam sve utakmice, nisam ni zamišljao da ću sledeće sezone biti deo tima. Čim sam dobio poziv da postoji mogućnost da mogu da dođem, zvao sam Fakua i razgovarali smo o svemu, nisam sumnjao i veoma rado sam prihvatio ponudu.”, rekao je on za "Meridian sport". 

Nije Crvena zvezda bila jedina zainteresovana za omalenog brazilca posle sjajne sezone u Nemačkoj i u Evrokupu, ali je srce presudilo i došao je u redove crveno-belih. 

"Imao sam nekoliko ponuda pre nego što sam potpisao, ali nijedna me nije oduševila koliko ova. To nema veze sa novcem, već sa onim što je srce lupalo za velikim izazovom. Jedva čekam da stignem u Beograd i upoznam sve, da počnem da treniram i igram. Na internetu svaki dan vidim nešto novo o gradu i timu i zbog toga sam veoma nestrpljiv. Nadam se da ću navijačima doneti slavlje i titule", završio je Mateus.

BONUS VIDEO: