Dolazi!

KAMINSKI DOVODI AMERIČKU LEPOTICU U BEOGRAD: Kad se pojavi u Areni svi će gledati u Ešli! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Američki košarkaš srpskog porekla Frenk Kaminski oženio se pre manje od dva meseca, pa je očekivano da novi igrač Partizana povede suprugu Ešli na prvi deo inostrane karijere.

Izvor: Instagram/ashbrew/printscreen

Košarkaški klub Partizan angažovao je još jednog bivšeg NBA igrača za narednu sezonu, a američki košarkaš srpskog porekla Frenk Kaminski po prvi put će zaigrati u Evropi. Očekuje se da iskusni krilni centar bude izuzetno važan deo tima Željka Obradovića, a sa tribina Beogradske arene mogao bi da ima vatrenu podršku. Pored navijača koji su mu već najavili da će biti tu, Frenka bi u crno-belom dresu mogla da gleda i njegova supruga - američka novinarka, voditeljka i TV lice Ešli Kaminski (31)!

Jedan od najatrktivnijih sportskih novinarki u SAD nedavno se udala za košarkaša srpskog porekla, a sudeći po komentarima koje ostavlja na Inastagramu veoma je ushićena zbog Frenkovog dolaska u Evropu. To otvara mogućnost da se i Ešli preseli u Beograd sa novim košarkašem Partizana, što bi posebno obradovalo navijače koji bi mogli da je gledaju na utakmicama voljenog kluba. Pogledajte kako izgleda Ešli:

Ešli Bruer rođena je u Finiksu, pa nije iznenađenje što navija za Sanse i ostale sportske timove iz savezne države Arizona. Ona se na društvenim mrežama često fotografiše u dresovima omiljenih ekipa, pa bi tokom naredne sezone pratioci mogli da je vide i u crno-belom dresu Partizana. Javnosti u SAD - a na Instagramu je prati više od 180.000 fanova - najviše je poznata po dugogodišnjem radu za ESPN, na kojem je otpuštena pre nešto manje od dva meseca, zbog radikalnog smanjenjna troškova ove televizijske kuće.

Kako je trenutno nezaposlena, a veliki je košarkaški fan i sveže udata za novog igrača Partizana, Ešli Kaminski bi mogla da se zaputi na drugi kraj sveta. Nakon što je 7. jula u meksičkom Los Kabosu, na obali Pacifika, rekla sudbonosno "da" Frenku, sada bi sa njim mogla da se doseli u Srbiju. U narednoj godini Beograd bi mogao da bude dom prelepe američke novinarke udate za košarkaša koji ima srpsko poreklo i kao takav je dugo bio interesantan reprezentaciji!

BONUS VIDEO: