Ne sada

NIJE VREME DA SE PRIČA O JOKIĆU: Pešić progovorio o Nikoli nakon pitanja novinara!

Autor Nikola Lalović

Selektor Srbije Svetislav Pešić je posle velike pobede nad Kanadom dobio pitanje o Nikoli Jokiću.

Izvor: FIBA MEdia/Youtube/mn press

Na konferenciji za medije posle pobede Srbije nad Kanadom u polufinalu Svetskog prvenstva selektor Svetislav Pešić je odgovarao na pitanja novinara, a jedno od pitanja bilo je i o Nikoli Jokiću. Košarkaš Denvera se nije odazvao pozivu nacionalnog tima, a jedan novinar "Atletika" je pitao kako je selektor, ali i kako je tim reagovao na vesti o otkazu Nikole Jokića. 

"Odgovoriću vam na to na kraju konferencije", rekao je selektor, a kasniej se vratio na to pitanje i rekao: "Ne znam je li ovo najbolji momenat da se priča o Jokiću, ali će on uvek biti deo tima. On je najbolji igrač na svetu i sjajna osoba. Sada nije vreme da se priča o njemu nego o onima koji su ovde. "

Marko Gudurić se takođe oglasio o otkazu svog saigrača iz nacionalnog tima i podvukao da je sada vreme da se priča o momcima koji su tu i koji daju 100 odsto na terenu za svoj nacionalni tim. 

"Mislim da nije bitno ko nije tu. Ko god nosi ovaj dres Srbije bori se do kraja. Mi smo ponosni na svoju zemlju, predstavljamo naše porodice, zemlju, narod... Ne mogu da zamislim kako je sada u Srbiji. Nije bitno ko je tu, svako će dati više od 100 odsto", rekao je Gudurić.

BONUS VIDEO: