Košarka

OGLASIO SE STRIC BORIŠE SIMANIĆA! Objavio fotografiju košarkaša i MOĆNU poruku (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Veoma je emotivno i u porodici operisanog srpskog reprezentativaca

Izvor: Twitter/simanic_mladen

Mladen Simanić, stric Boriše Simanića, oglasio se na društvenim mrežama posle istorijske pobede Srbije u polufinalu Mundobasketa u Manili. On je "okačio" fotografiju na kojoj je podigao tri prsta, a u drugoj ruci držao svoju fotografiju sa Borišom. Njegov bratanac je trenutno u bolnici, gde mu je ove nedelje odstranjen bubreg posle komplikacija nakon pretrpljenog udarca u meču protiv Južnog Sudana.

Zbog te situacije i velikog zdravstvenog problema našeg košarkaša, cela ekipa se ujedinila u podršci, koja nije bila samo na rečima, već su se svi ponudili da daju krv, tražili donatore... Bilo je to nekoliko veoma napetih dana, tokom kojih je u prvom planu bio heroj, doktor srpskog tima Dragan Gaga Radovanović. Srećom, sve je završeno bezbedno po Borišu, koji je sada dobro i već zna da je osvojio bar srebro na Mundobasketu. A njegovi saigrači igraće u nedelju i za to da on osvoji zlato!

"Ne znam kako vi, ali za mene mi smo osvojili zlatnu medalju. Idemo!", objavio je Simanić senior uz fotografiju na kojoj nosi upravo Borišin dres.