Košarka

ZVEZDA SE OGLASILA - RASPRODAT NIVO, OVO JE REKORD! Više nema karata za ovaj deo Štark arene

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli objavili kako protiče prodaja "sezonskih".

Izvor: MN Press

KK Crvena zvezda Meridianbet saopštila je da je rasprodala sve "sezonske" karte za nivo 200 u Štark areni (donji "prsten"), u kojoj će igrati sve utakmice sledeće sezone kao domaćin.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve navijače i zainteresovane koji žele da kupe sezonske karte za takmičarsku sezonu 2023-2024 – da su sve karte za nivo 200 u Beogradskoj Areni , usled ogromnog interesovanja Zvezdaša (od kojih su mnogi iskoristili i opciju i pogodnost kupovine još jedne sezonske karte) – rasprodate!", poruka je sa Malog Kalemegdana.
Zvezda je najavila da će od utorka u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu kao i na svim ostalim prodajnim mestima, biti na raspolaganju karte za nivo 400.

Crveno-beli su zahvalili navijačima na poverenju i istakli da je kupljen rekordan broj "sezonskih" u periodu od samo sedam dana. "Klub će se u narednim danima oglasiti i sa konkretnim brojkama koje su kada je ovaj segment rada kluba – istorijske", naglasila je Zvezda.

U ponedeljak uveče Zvezda je definitivno vratila Nemanju Bjelicu na Mali Kalemegdan posle 13 godina, što je potvrdio njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

BONUS VIDEO: