POGLEDAJTE!

CEO SVET PIŠE O SPEKTAKLU GROBARA! Upalili baklje na Tašu i ODUŠEVILI - dugo će se pamtiti meč Partizana! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte neverovatne scene sa meča Partizana i Fuenlabrade koje su obišle planetu.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan i Fuenlabrada odigrali su prijateljsku utakmicu na otvorenom na Tašmajdanu povodom više od tri decenije dobrih odnosa dva kluba, a rezultat je naravno bio u drugom planu. Najvažnije je bilo održati vezu koja je započeta 1992. godine usled sankcija našoj zemlji kada je Partizan međunarodne utakmice morao da igra u predgrađu Madrida i na kraju je uspeo da dođe do titule Evrolige, pa su se navijači crno-belih potrudili da od svega naprave spektakl.

Pred oko 10.000 ljudi na Tašu, Partizan je slavio 93:63 i predstavio nove dresove, a navijači su to sve ispratili vatrometom i bakljama. Uz sve to igralo se na otvorenom, tako da su fotografije i snimci sa ovog meča obišli planetu i svi redom su oduševljeni onim što su videli.

Ambijentom su se bavili i svi svetski mediji, pa je o atmosferi sa utakmice pisao i američki ESPN, španska Marka, brojne Instagram stranice u Sjedinjenim Državama koje su posvećene košarci. Snimci i fotografije sa ovog susreta imaju milionske preglede i može se reći da je ideja crno-belih da na otvorenom igraju protiv Fuenlabrade, bila fantastičan potez zbog kog je klub sigurno dodatno dobio na popularnosti.


BONUS VIDEO: