Iznenađenje!

KO ĆE OSVOJITI EVROLIGU? PRIPAZITE NA ZVEZDU! Slavni Italijan šokirao odgovorom - veruje u crveno-bele!

Autor Dušan Ninković

Verovatno niko nije očekivao da će italijanski košarkaš Nikolo Meli staviti Crvenu zvezdu u najuži krug favorita za osvajanje.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde maštaju o završnici Evrolige u sezoni koja uskoro počinje, a tamo ih vidi i jedan iskusni italijanski košarkaš. Nikolo Meli, dugogodišnji reprezentativac, član brojnih evropskih klubova i trenutno košarkaš Olimpije iz Milana smatra da bi crveno-beli pod komandom Duška Ivanovića mogli da budu favoriti!

Po njegovim rečima, teško je pogoditi ko će osvojili Evroligu u sezoni ispred nas, ali posebnu pažnju treba obratiti na "super tim" koji vodi Ergin Ataman i srpskog šampiona!

"Evroliga je takmičenje za koje ne možete znati ko će ga osvojiti, ali mislim da bi trebalo pripaziti na Panatinaikos i Crvenu zvezdu. Oni su sklopili izuzetne timove sa Kostasom Slukasom i Huanćom Ernangomezom, odnosno Šabazom Nejpirom i Milošem Teodosićem. To su baš važni transferi", rekao je Nikolo Meli. 

Iako je tačno da je Crvena zvezda bila izuzetno aktivna na tržištu tokom leta, malobrojni su oni koji veruju da ekipa Duška Ivanovića važi za favorita u elitnom evropskom takmičenju. Ekipu su pojačalli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos i Nemanja Bjelica - a i Nemanja Nedović je uveren u uspeh jer tvrdi da je ovo najjači tim u klupskoj istoriji.

Priliku da pokazuje taj kvalitet Crvena zvezda će prvo dobiti u ABa ligi. U subotu uveče crveno-beli igraju protiv Igokee u Laktašima - taj meč najavili su Duško Ivanović i Branko Lazić - dok evroligaška sezona počinje u Beogradu narednog četvrtka. U Beogradskoj areni gostovaće ASVEL i pobeda na tom susretu je imperativ.

BONUS VIDEO: