Oštro!

KOLIKA JE PLATA KEVINA PANTERA U PARTIZANU?! Oglasio se sportski direktor - napisao samo tri reči!

Autor Dušan Ninković

Sportski direktor Partizana Zoran Savić reagovao na priče o plati Kevina Pantera.

Izvor: Profimedia

U četvrtak uveče počeće nova sezona u Evroligi, a sudeći po timovima koje su sastavili Partizan i Crvena zvezda u Beogradu će se igrati izuzetno dobra košarka! Srpski klubovi su tokom leta angažovali nekoliko izuzetno kvalitetnih košarkaša i pretenduju na nokaut fazu takmičenja, a jedna informacija do koje su došli specijalizovani košarkaški sajtovi iz inostranstva šokirala je navijače u Srbiji. Inače dobro obavešteni "Eurohoops" otkrio je da kapiten Partizana Kevin Panter dobija čak 2,6 miliona dolara po sezoni, dok Šabaz Nejpir kao najplaćeniji igrač Zvezde ima 2.000.000 dolara!

Navode o plati najskupljeg igrača Partizana veoma kratkom prukom na svom Instagram nalogu demantovao je Zoran Savić, sportski direktor crno-belih. On je na društvenoj mreži podelio isečak iz teksta koji je želeo da prokomentarišao, uz facu klovna i samo tri reči - "Svetski dan cirkusa". Pogledajte objavu Zorana Savića:

Izvor: Instagram/screenshot/zoransavic13

Prvi operativac crno-belih i čovek koji je uz Željka Obradovića najzaslužniji za formiranje aktuelnog sastava Partizana ovim je želeo da poruči kako priče o plati Kevina Pantera nisu tačne. Istina, američki bek koji je svojevremeno nastupao i za Crvenu zvezdu verovatno jeste najplaćeniji igrač u timu, posebno kada se ima u vidu da je već godinama udarna igla regionalnog šampiona.  

Na kraju prethodne sezone pričalo se i o odlasku Amerikanca iz Beograda pošto su silno zainteresovani bili Panatinaikos i Barselona, u jednom trenutku delovalo je da je sve gotovo i da će transfer biti ozvaničen, a zatim je eksplodirala bomba u evropskoj košarci - Panter je stavio potpis na novi ugovor sa Partizanom i ostao u Beogradu gde će i u tekućoj sezoni biti lider tima. 

BONUS VIDEO: