NAPRAVIO HAOS

VILDOZA POSLAO PARTIZAN NA F4 EVROLIGE, A ZVEZDU ZABORAVIO! Razbesneo navijače, pa se oglasio: "Brate, uvek sam iskren"

Autor Nemanja Stanojčić

Luka VIldoza pohvalio je Partizan, vidi ga na fajnal-foru Evrolige, Crvenu zvezdu nije spomenuo, pa su mu navijači pisali...

Izvor: MN Press

Evroliga u četvrtak i zvanično počinje. Crvena zvezda otvara novu sezonu utakmicom protiv Asvela (19h), posle toga Partizan gostuje Makabiju (20.05). Pred start mečeva mnogi košarkaši prognozirali su ko bi mogao da se nađe na fajnal-foru elitnog takmičenja. Među njima se našao tim Željka Obradovića, a izabrao ga je i Luka Vildoza.

Nekadašnji košarkaš crveno-belih, koji je prešao u Panatinaikos, pored crno-belih odabrao je Monako, Real Madrid i svoj tim. Sličan izbor imao je i Matijas Lesor, nekadašnji centar Partizana, koji je samo umesto Monaka stavio Fenerbahče. Izbor argentinskog plejmejkera nije se dopao navijačima Zvezde koji su se oglasili na društvenim mrežama.

Neki od njih bili su ljuti što je odabrao Partizan, a ne Zvezdu u svom izlaganju. Jedan od navijača mu je čak i pisao na društvenim mrežama i dobio je odgovor od Argentinca. "Neki to zovu ljubav, drugi zovu to realnost brate. Uvek sam iskren sa svojim odgovorima", poručio je Vildoza koji je u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić:

BONUS VIDEO: