Košarka

CELA "ARENA" GLEDALA U SRPSKU LEPOTICU NA MEČU ZVEZDE: Stigla zbog najvećeg pojačanja crveno-belih! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Na terenu Miloš Teodosić, a pored terena - Jelisaveta Orašanin!

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Crvena zvezda je počela svoju sezonu u Evroligi, a kako na terenu tako i pored terena su mogla da se vide neka nova lica. Nakon što je debitovao za crveno-bele u prvom kolu ABA lige protiv Igokee u Laktašima sada je Miloš Teodosić bio u sastavu i u Evroligi protiv Asvela, a pored terena je imao veliku podršku. 

Stigla je njegova supruga, poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin! Ona je sela u prvi red pored parketa, gde su bili i Boriša Simanić, Novak Đoković i ostali poznati gosti na ovom meču.

Miloš i Jelisaveta su godinama u vezi, a venčali su se 2017. godine. Na venčanju im je kum bio nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Pantelić. U braku su dobili sina i ćerku. Pogledajte Jelisavetu pored terena:

Najveći aplauz u "Areni" čuo se pred početak utakmice kada je u halu ušao bivši krilni centar crveno-belih Boriša Simanić. Reprezentativac Srbije se i dalje oporavlja od teške povrede koju je zaradio igrajući za nacionalni tim, a izdvojio je vremena da dođe na ovaj meč. Pogledajte kako je to izgledalo: 

BONUS VIDEO: