Košarka

BORIŠA OTKRIO KAD SE VRAĆA NA TEREN: "Arena" mu skandirala, on oduševio vestima o oporavku!

Autor Nikola Lalović

Boriša Simanić je došao na meč Crvene zvezde i Asvela, a nakon što je dobio ovacije publike novinarima je otkrio sve o svom oporavku.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Boriša Simanić je ponovo makar pored košarkaškog terena, stigao je na meč Crvene zvezde i Asvela, a tu je govorio o svom oporavku. 

"Odličan je osećaj biti među delijama na utakmici. Oporavak ide stvarno odlično, sve je kako treba, analize su odlične i nadam se da ću uskoro krenuti da treniram. Za nekih dva meseca treba da uradimo analize, da vidimo kako bubreg reaguje na napor i ako to sve bude u redu da se vratim na teren. Tamo negde oko Nove godine, ali ne znam kad bi se vratim na teren. Ako sve te analize budu kako treba...", rekao je Boriša Simanić. 

Pitali su ga novinari kako se oseća kad gleda košarku pored terena, da li bi uleteo na teren da može... "Bi, sada na poluvremenu gledam ove momke kako šutiraju za neku nagradu... Još je rano!", iskren je bio on. 

Sada je, kao i na balkonu Skupštine kada je bio na dočeku povodom osvajanja srebra na Mundobasketu Boriša ponovo bio pored Novaka Đokovića.  "Tako je, sjajno mi je bilo naći se sa njim, neverovatan oserćaj, sad smo opet tu..."

Na kraju je prokomentarisao i igru Crvene zvezde! "Šta da kažem rezultat govorti sve nadam se da će u drugom poluvremenu da nastavimo u istom ritmu i da ćemo da pobedimo!"