Košarka

SRPSKA LEPOTICA ĆE UŽIVATI U LOS ANĐELESU I STOTINAMA MILIONA: NBA superstar doneo odluku, a ona će biti pored njega!

Autor Nikola Lalović

Pol Džordž će sa suprugom Danijelom Rajić i svojom porodicom ostati u Los Anđelesu do kraja karijere,

Izvor: Instagram/Screenshot/danielarajic

Srpska lepotica će još dugo uživati u Los Anđelesu! Supruga Pola Džordža Danijela Rajić neće nigde ići, ostaće zajedno sa svojim suprugom u LA-u pošto je njen suprug rešio da produži ugovor i da do kraja karijere ostane u Klipersima. 

On je u poslednjem intervjuu istakao da je spreman da završi karijeru u svom sadašnjem timu, a prema navodima iz Amerike Klipersi su spremni da mu ponude novi četvorogodišnji ugovor vredan 220.000.000 dolara.

"Bilo bi to ostvarenje sna ako bih mogao da završim vožnju ovde. Kada bih mogao da kažem da sam igrao kod kuće i uradio nešto sjajno. Tako da to je moj plan", naveo je on. 

Pol Džordž je rođen i odrastao je u Los Anđelesu, baš kao i Kavaj Lenard, njegov saigrač i drugi superstar Klipersa. On ima 33 godine, a nakon sedam godina u Indijani igrao je dve sezone za Oklahomu i od 2019. je u Klipersima. Osam puta je bio Ol Star, ali ono što brine Kliperse je da je prošle sezone odigrao najviše utakmica za njih u sezni i to 56. Mnogo se muči sa povredama i uglavnom je van terena.

Što se tiče supruge, on je Danijelu Rajić upoznao 2013. godine kada je ona radila kao striptizeta u noćnom klubu. Ona je nakon toga ostala trudna, a venčali su se 2022. godine i sada imaju dve ćerke i sina. Pogledajte kako ona izgleda: