Čudno!

NBA SUPERSTAR IZGUBIO OD "POGREŠNOG" MAJKLA DŽORDANA! Obrukao se jedan od najboljih bekova lige! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Košarkaš Dalasa Kajri Irving poražen od Majkla B. Džordana u njihovom šuterskom okršaju.

Izvor: Twitter/Dallasmavs/printscreen

NBA superstar Kajri Irving, već godinama jedan od najboljih bekova u najkvalitetnijoj ligi na svetu, izgubio je u šuterskom obračunu od Majkla Džordana, ali ne od onog na kojeg ste prvo pomislili! Američki glumac Majkl B. Džordan, najpoznatiji po ulogama u Marvel filmovima, franšizi Krid gde ima glavnu ulogu i epizodnom pojavljivanju u drugom delu legendarnog "Spejs Džema" izazvao je Kajrija, a zatim ga i pobedio!

Okršaj Karjija Irvinga i Majkla B. Džordana dogodio se u Abu Dabiju, gde se ekipa Dalas Maveriksa priprema za novu sezonu. Bek tima iz Teksasa nije igrao na tom meču, ali je na poziv holivudskog glumca kročio na parket i uputio nekoliko šuteva ka košu. Poslednji od njih bio je promašaj, dok je Džordan pogađao u skladu sa svojim imenom i prezimenom! Pogledajte kako je to izgledalo:

Istina, čini se da je Majkl B. Džordan uputio udarce sa nešto bolje pozicije jer je bio bliži košu, dok je Kajri Irving izvodio egzibicije pa je između ostalog šutirao i levom rukom. Na kraju, pamtiće se samo da je izgubio, ali ako mu je za utehu poražen je od čoveka koji se zove isto kao najbolji svih vremena!

BONUS VIDEO: