Košarka

NIŠTA OD NBA BOMBE U PARTIZANU: Umesto u Beograd na pregovore, završio na drugom kraju sveta!

Autor Nikola Lalović

Pominjalo se čak i da stiže u Beograd na pregovore, ali daleko je Orlando od Beograda...

Izvor: Profimedia

Mnogo je ovih dana bilo priče o eventualnom dolasku Terensa Rosa u Partizan, ali od toga nema ništa! Kao što je MONDO i pisao iskusni krilni košarkaš neće pojačati crno-bele, a to je potvrdio svojim postom na instagramu. 

Nekadašnji osvajač takmičenja u zakucavanju na Ol Star vikendu je trenutno bez kluba, ali kao iskusan i cenjen igrač u NBA okvirima čeka da ga kontaktira neka ekipa iz najjače lige na svetu. On se u ponedeljak prvo javio sa aerodroma "La Gvardija" u Njujorku, a iako su neki mediji spekulisali da je krenuo u Beograd to se nije ispostavilo kao tačno.

On je otišao u Orlando gde i dalje živi, s obzirom da je poslednju sezonu upravo odigrao za Orlando Medžik. On je u ligu ušao 2012. kao osmi pik na draftgu, a nakon pet godina u Torontu igrao je šest godina za Orlando Medžik. Prešao je u Finiks u februaru 2023. i odigrao dvadesetak utakmica za njih, ali se očigledno sada vratio na Floridu. Pogledajte: 

Izvor: Instagram/terrence

 Terens Ros ima povezanosti sa Srbijom pošto mu je supruga Matijana Ros Srpkinja i on se javno nudio Partizanu i govorio da bi u slučaju odluke da dođe u Evropu za njega prihvatljvia destinacija bio samo crno-beli klub. 

BONUS VIDEO: