Spreman

NBA VETERAN HOĆE U PARTIZAN! Napravili DRAMU od njegovog dolaska u Beograd, on sve razrešio jednom rečenicom! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Terens Ros želi u Partizan. Ali...

Izvor: Profimedia

Mnogo se pisalo o pojačanjima Partizana za ovu sezonu, a pogotovo o Terensu Rosu. Iskusni 32-godišnji krilni košarkaš je bio povezivan sa dolaskom u Beograd, pa je čak bilo priče da je u ponedeljak poleteo za Srbiju, MONDO je to demantovao, a sada je Terens Ros i sam rastužio navijače crno-belih. 

On je na svom instragram profilu odgoovrio na objavu jednog profila koji ga je smestio u Partizan! Iako se Ros na instagramu javio iz Orlanda, taj profil je i dalje tvrdio da je Amerikanac na putu da potpiše za ekipu Željka Obradovića. 

"Ako me budu zvali doći ću sledeće sezone", napisao je Terens Ros u odgovoru na svom instagram storiju. Pogledajte kako je to izgledalo: 

On je ušao u NBA ligu 2012. godine kao osmi pik na draftu. Birao ga je Toronto i ostao je u Kanadi do 2017. kada je prešao u Orlando. Bio je na Floridi sve do februara ove godine kada je otišao u Finiks, ali se tu zadržao samo do kraja sezone.

Sada je slobodan agent, ali očigledno da očekuje makar jednogodišnji ugovor sa nekom NBA ekipom i da ne planira još uvek u Evropu. Osvajač takmičenja u zakucavanjima 2013. godine je otkrio da bi u slučaju da dođe u Evropu želeo samo u Partizan, ali očigledno još nije stiglo to vreme.  

BONUS VIDEO: