AUUUU

EVROPSKI DRIM-TIM PREGAŽEN, SLUKAS HTEO DA SE BIJE! Haos u Evroligi - nisu mogli da smire "izdajnika" (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Kostas Slukas bio je spreman da se obračuna sa nekim iz Fenerbahčea.

Izvor: Printscreen/Twitter/Zelimir HBK

Panatinaikos je viđen kao evropski drim-tim posle dolaska Ergina Atamana i dovođenja velikog broja igrača. Na početku sezone je u velikim problemima, doživeo je drugi poraz u trećem kolu Evrolige. Od Fenerbahčea u Turskoj (83:69). Grčki tim je u prvoj četvrtini dao samo devet, a primio 27 poena i do kraja nije uspeo da stigne minus.

Najveću prednost tim Dimitrisa Itudisa imao je na početku poslednje četvrtine, bilo je "+25" (72:47), a do kraja je Atamanov sastav uspeo samo da ublaži minus. Zbog svega toga je u redovima "zelenih" vladalo veliko nezadovoljstvo koje je eskaliralo po završetku utakmice kada je umalo došlo do tuče na terenu. Kostas Slukas bio je najnervozniji.

Grčki plejmejker koji je proglašen za "izdajnika", jer je iz Olimpijakosa prešao u Panatinaikos, ušao je u sukob sa Skotijem Vilbekinom koji je želeo da skloni protivničke igrače sa centra terena na kom je grb Fenera. Došlo je do čarki, umešali su se i navijači koji su zviždali Slukasu koji je baš u njihovom dresu osvojio Evroligu 2017. godine pod vođstvom Željka Obradovića.

Što se meča tiče u domaćem timu najbolji su bili Papajanis (15) Motli (14, 6sk), Kalates (12, 5as, 4sk) i Marko Gudurić (12, 5as, 2sk), dok su u grčkom timu dvocifreni bili Lesor (19, 4sk), Gaj (13, 3sk) i Vildoza (10, 4sk), dok je Slukas za 22 minuta dao samo 4 poena.

Pogledajte i taj detalj:

BONUS VIDEO: