PROBLEMI

PAPAPETRU PROBAO SVE, ALI MORA "POD NOŽ": Panika u Panatinaikosu, već traže NOVOG igrača

Autor Milutin Vujičić

Panatinaikos bi mogao duže vreme da bude bez Papapetrua.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Grčki košarkaš Janis Papapetru mora na pauzu. Kako prenosi SDNA, njegova povreda kolena se pogoršala i dosadašnji tretmani nisu pomogli, tako da će morati na operaciju. Nije u pitanju naročito zahtevna intervencija, pa se prognozira da bi Papapetru mogao da bude odsutan oko mesec i po dana, odnosno trebalo bi da se vrati u decembru na parket.

Doskorašnji košarkaš Partizana je probleme sa kolenom imao i tokom prošle sezone, a sve je kulminiralo nakon odluke da zaigra na Grčku na Svetskom prvenstvu. Nakon pokušaja da sve reši bez operacije, doktori su ipak doneli odluku da mora "pod nož" i očekuje se da će u najskorijem periodu biti operisan. 

Ovo je veliki problem za njegov novi klub Panatinaikos i biće veoma oslabljeni u naredom periodu, a neće biti neko veliko iznenađenje ako na kraju dovedu i direktnu zamenu za Papapetrua. Dobro je poznato da je dolaskom Ergina Atamana počela nova era u zelenom delu Atine, tako da je tokom leta stigao dvocifren broj košarkaša, od čega su dvojica iz Partizana - uz već pomenutog Papapetrua, tu je i Matijas Lesor.

BONUS VIDEO: