Košarka

AKO NEKO VERUJE U NJEGA, TO SAM JA! Plejmejker ne igra za Zvezdu, a Ivanović poručuje - Pokazaće se!

Autor Mladen Šolak

Trener Crvene zvezde Meridianbet o plejmejkeru koji još nema mesto u evroligaškom sastavu

Izvor: MN Press

Brazilski plejmejker Jago Dos Santos nije bio deo tima Crvene zvezde Meridianbet u porazu od Monaka, zajedno sa Ognjenom Kuzmićem i povređenim kapitenom Brankom Lazićem. Kreator igre koji je ovog leta stigao na Mali Kalemegdan još nije debitovao za crveno-bele u najjačem takmičenju, jer u snažnoj konkurenciji ispred njega prednost dobijaju iskusniji asovi, Šabaz Nejpijer i Miloš Teodosić.

Dan posle Monaka, a uoči puta u Bolonju na meč protiv Virtusa u petak, trener crveno-belih Duško Ivanović govorio je o Brazilcu. "Jago je u dobroj formi, biće u ekipi. Ako neko veruje u njega, to sam ja. Najviše od svih. I pokazaće se da je dobar igrač", kazao je crnogorski stručnjak.

S obzirom na "dubinu" Zvezdinog tima, Jago još nema mesta u elitnom takmičenju dok u ABA ligi ima tri nastupa sa minutažom koja varira od 23 minuta (protiv Cedevita Olimpije), do dva i po minuta (protiv Borca iz Čačka). Na njemu je još period dokazivanja i videće se u kom trenutku sezone će za njega biti više prostora u timu Duška Ivanovića.

Zvezda će naredni meč odigrati u Italiji, od 20.30 časova.

BONUS VIDEO: